Szeretettel köszöntelek a Isztria közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isztria vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Isztria közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isztria vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Isztria közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isztria vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Isztria közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isztria vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Megint aktuális Most a karnevál idején Fritula recept
Milenától Krculai vendéglöből.
Milena a Krculai vendéglő tulajdonosa saját receptjét adta nekem, amit midig ő maga készít.
Sokan voltak már vendégei Magyarországról is.
Egyszerű megis mindenkinek nagyon finom.
Itt a recept.
100 före adta a receptet meg .
1/ 16dkg élesztő 3-4 dl langyos tej kb 5 evökanál liszt ezt összekeverni és állni hagyni addig míg fel nem jön.
2/egy nagy edénybe / 15 lit-es/ összekeverni – 8 tojást
-1kg cukrot
-5 vanilijás cukrot
-1,5dl pálinka
- kb 4kg liszt
+ Langyos víz
Keverni és a végen hozzáadni az egyes keveréket/ élesztő stb./
Az egészet megkeverni é kb 1 órát állni hagyni.
Forró olajba kisütni./ Milena férje fagyis kanállal szagatja az olajba maguktól fordulnak meg.
Szalvétára szedve megcukrozzuk és melegen kinaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!